Pinterest

ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה

ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
קל
אנשים 6
20 דקות
12 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 6
בסל:

1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

600 גרם פטריות טריות

250 גרם אורז לריזוטו

100 מ"ל יין לבן יבש

150 מ"ל שמנת לבישול

100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת

1 בצל

1 שן שום

1 כף שמן זית

2 קוביות ציר ירקות

מלח ופלפל
מרכיבים עבור 6 אנשים
בסל:

1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל

600 גרם פטריות טריות

250 גרם אורז לריזוטו

100 מ"ל יין לבן יבש

150 מ"ל שמנת לבישול

100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת

1 בצל

1 שן שום

1 כף שמן זית

2 קוביות ציר ירקות

מלח ופלפל
  1. שלב 1
    מחממים את השעועית הירוקה על פי ההוראות שעל האריזה. חותכים את הפטריות לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית במשך 5-7 דקות. מניחים את הירקות בצד.
  2. שלב 2
    מרתיחים 1 ליטר מים וממיסים בהם את 2 קוביות הציר.
  3. שלב 3
    מחממים במחבת שמן זית ומקפיצים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
  4. שלב 4
    מוסיפים את האורז, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא הופך לשקוף ומוסיפים יין לבן.
  5. שלב 5
    לאחר שהיין הלבן נספג, מוסיפים בהדרגה מצקות מהציר. ממתינים עד שהנוזל ייספג לפני שמוסיפים עוד.
  6. שלב 6
    לאחר שכל הציר נמזג, מוסיפים חצי מגבינת הפרמז'ן, את הפטריות והשעועית הירוקה ומערבבים למשך 2 דקות.
  7. שלב 7
    מפזרים את גבינת הפרמז'ן שנותרה ומגישים. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי

    שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי

    מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.

  • פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס

    פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס

    פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.

  • טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים

    טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.