ריזוטו פטריות ושעועית ירוקה
ריזוטו מפנק עם ארומה של יער וניחוחות של אביב, פטריות ושעועית ירוקה פריכה.
קל
אנשים 6
20 דקות
12 דקות
זול
מרכיבים
מרכיבים
עבור אנשים 6
בסל:
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
מרכיבים עבור 6 אנשים
בסל:
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
1 שקית שעועית ירוקה קפואה של בונדואל
600 גרם פטריות טריות
250 גרם אורז לריזוטו
100 מ"ל יין לבן יבש
150 מ"ל שמנת לבישול
100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
2 קוביות ציר ירקות
מלח ופלפל
- שלב 1מחממים את השעועית הירוקה על פי ההוראות שעל האריזה. חותכים את הפטריות לרצועות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית במשך 5-7 דקות. מניחים את הירקות בצד.
- שלב 2מרתיחים 1 ליטר מים וממיסים בהם את 2 קוביות הציר.
- שלב 3מחממים במחבת שמן זית ומקפיצים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
- שלב 4מוסיפים את האורז, מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא הופך לשקוף ומוסיפים יין לבן.
- שלב 5לאחר שהיין הלבן נספג, מוסיפים בהדרגה מצקות מהציר. ממתינים עד שהנוזל ייספג לפני שמוסיפים עוד.
- שלב 6לאחר שכל הציר נמזג, מוסיפים חצי מגבינת הפרמז'ן, את הפטריות והשעועית הירוקה ומערבבים למשך 2 דקות.
- שלב 7מפזרים את גבינת הפרמז'ן שנותרה ומגישים. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
שעועית ירוקה מוקפצת מומבאי
מנה בניחוח שווקי התבלינים בהודו, עם תוספת שעועית ירוקה לטעם ולצבע.
פסטה פנה עם שעועית ירוקה, אפונה ואספרגוס
פסטה אביבית עם ירקות ירוקים שישכנעו כל סרבן ירקות לזלול.
טארט יווני מלוח עם עדשים ירוקות, תרד וחצילים
טארט ים תיכוני שכיף להגיש לאורחים לצד כוס יין וסלט יווני.
גלו גם