פיצה ירוקה
כולנו רגילים לפיצה אדומה או לבנה, אבל זאת שלנו, טעימה לא פחות והיא ירוקה - עשויה מברוקולי ואפונה.
קל
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול
מרכיבים







מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
300 גרם פתיתי ברוקולי
2 כפות פסטו מוכן או ביתי
1 בצק פיצה
חופן עגבניות שרי קצוצות
מוצרלה
אפונה קפואה של בונדואל
עלי בזיליקום או רוקט לעיטור
שמן זית
מלח, פלפל
- שלב 1מחממים תנור ל-200 מעלות.
- שלב 2מבשלים 300 גרם פתיתי ברוקולי (טרי או קפוא) במשך 10 דקות במים רותחים מומלחים. מערבבים עם 2 כפות פסטו, מלח ופלפל.
- שלב 3.מורחים את התערובת על בצק הפיצה הקנוי ומכסים בפרוסות מוצרלה, אפונה קפואה (מבושלת 5 דקות במים רותחים או במיקרוגל) ועגבניות השרי הקצוצות.
- שלב 4מושחים שמן זית ומכניסים לתנור מחומם ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
- שלב 5מקשטים בעלי בזיליקום ורוקט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
גספצ'ו אפונה עדינה ונענע
מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.
מאפה פסטה קונכיות עם אפונה
מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.
לזניה דגים ואפונה
כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.
גלו גם