Pinterest

פיצה ירוקה

כולנו רגילים לפיצה אדומה או לבנה, אבל זאת שלנו, טעימה לא פחות והיא ירוקה - עשויה מברוקולי ואפונה.
קל
אנשים 4
15 דקות
25 דקות
זול

מרכיבים

מרכיבים
עבור אנשים 4
בסל:

300 גרם פתיתי ברוקולי

2 כפות פסטו מוכן או ביתי

1 בצק פיצה

חופן עגבניות שרי קצוצות

מוצרלה

אפונה קפואה של בונדואל

עלי בזיליקום או רוקט לעיטור



שמן זית

מלח, פלפל
מרכיבים עבור 4 אנשים
בסל:

300 גרם פתיתי ברוקולי

2 כפות פסטו מוכן או ביתי

1 בצק פיצה

חופן עגבניות שרי קצוצות

מוצרלה

אפונה קפואה של בונדואל

עלי בזיליקום או רוקט לעיטור



שמן זית

מלח, פלפל
  1. שלב 1
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שלב 2
    מבשלים 300 גרם פתיתי ברוקולי (טרי או קפוא) במשך 10 דקות במים רותחים מומלחים. מערבבים עם 2 כפות פסטו, מלח ופלפל.
  3. שלב 3
    .מורחים את התערובת על בצק הפיצה הקנוי ומכסים בפרוסות מוצרלה, אפונה קפואה (מבושלת 5 דקות במים רותחים או במיקרוגל) ועגבניות השרי הקצוצות.
  4. שלב 4
    מושחים שמן זית ומכניסים לתנור מחומם ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
  5. שלב 5
    מקשטים בעלי בזיליקום ורוקט. בון אפטיט
תנו לנו להפתיע אתכם
קל
בינוני
קשה
< 15 דקות
15 - 45 דקות
45 דקות ו- +
  • גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    גספצ'ו אפונה עדינה ונענע

    מרק קריר וטעים לקיץ, גספצ'ו עם אפונה ונענע לתוספת עדינות וצבע.

  • מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפה פסטה קונכיות עם אפונה

    מאפים אישיים של פסטה ואפונה, ארוחת ערב קלילה וטעימה עם תוספת אפונה.

  • לזניה דגים ואפונה

    לזניה דגים ואפונה

    כולם אוהבים לזניה קלאסית, אבל זאת שלנו היא עם טוויסט של תוספת דגים ואפונה ירוקה.